Vereniging

De Woudvliegers is een vereniging behorend bij de afdeling Midden Nederland met leden uit Putten.

Door de positieve concurrentie, goede organisatie en zeker door de gezelligheid komen ook veel leden uit de omringende plaatsen voor het inkorven op de nationale vluchten.

Ons eigen prachtige clubgebouw staat aan de Hooiweg aan de rand van Putten op sportpark Putter Eng.

Het is een mooie ruimte voorzien van een gezellige bar met daarnaast een ruim lokaal om onze duiven in te korven. Gezamenlijk met onze buren de vogelvereniging “de Putter” maken we gebruik van elkaars accommodatie voor grote evenementen zoals tentoonstellingen en de Puttense- Kampioenendag.

Onze vereniging bezit ook een ruime aanhangwagen waarmee onze duiven naar het centrale aanleverpunt gebracht worden.

Wij zijn tevens voor de omringende plaatsen een nationaal inkorfcentrum. Hierdoor komen dus regelmatig veel ZLU-spelers uit de wijde omtrek bij ons in het lokaal inkorven. Liefhebbers uit de afdelingen 7-8-11.

In 2015 bestaat onze vereniging al weer 85 jaar. Erevoorzitter Jan Venema heeft een zeer grote bijdrage geleverd aan onze vereniging en daarbuiten. Neem een kijkje (zie downloads) in ons mooie Jubileumboek die ter gelegenheid van ons 75e jarige jubileum is verschenen en lees daar over de geschiedenis van PV de Woudvliegers. In die 85 jaar zijn er al heel veel nationale en internationale successen geboekt. In 2014 werd onze vereniging wederom de best presterende vereniging van de afdeling 7 Midden Nederland.

Op alle vluchtonderdelen zijn er met grote regelmaat teletekstnoteringen behaald. U ziet wel, van Vitesse tot en met ZLU, als je in Putten vroeg zit tel je echt mee.

Laat een reactie achter