De Woudvliegers-Putten

Seizoen info

Het nieuwe vliegseizoen 2015 staat voor de deur voor een ieder breken hopelijk weer mooie tijden aan met onze duiven. Het jaar 2015 is iets speciaals voor onze vereniging dan vieren we ons 85- jarig jubileum, diverse activiteiten staan op de agenda, meer hierover zie op onze HOME en Evenementenpagina’s.

Op onze thema pagina SEIZOEN INFO kunt alles vinden over uitslagen, kampioenschappen en bijzondere prestaties.

Vooraf een sportieve terugblik op het jaar 2014. Kampioen zijn geworden Combinatie Co en Piet Verbree onaangewezen en Gerrit Doppenberg aangewezen.

Generaal B onaangewezen Henk Ligtermoet, aangewezen Henk van de Kraats en kampioen Jeugd Gerco Boeve JL.

De beste duif van onze vereniging was van Co en Piet Verbree genoemd “SHAKIRA” de NL2012-1283800 met 14 prijzen .

In Sportief opzicht is 2014 ook een fantastisch jaar geweest voor Wout van de Hoek hij behaalde op zowel de Marathon middag als ZLU-vluchten prachtige resultaten met als hoogte punt het weekend van 26/27 juli Cahors en Narbonne. Wout haalde bijna alle topkampioenschappen, kampioen Noordelijke Unie o.a., fondclub Gooi &Eemland Keizer Generaal, Supercup en de Ton Bollebakker trofee. En werd Marathonkampioen van de Afdeling 7.

Bijna alle Keizergeneralen van Fondclub Gooi & Eemland komen uit onze vereniging , t.w. Co & Piet Verbree Dagfond, Wout van den Hoek Marathonmiddag en Ernst Verheijen Superfond.

In de nieuwe regio A van de Afdeling 7 werd Gerrit Doppenberg Keizer Generaal een meer dan fantastische prestatie die de boeken in gaan.

Bijzondere prestaties waren er in 2014 voor; CO en Piet Verbree Troyes j.d. en Salbris. Lammert Brons St. Quentin j.d., Gert Jan van Putten Morlincourt j.d. , Gerrit Doppenberg Bergerac en Sens, Boeve& Drost Sens, Arend Dokter Sens, Huib Bransen PAU-ZLU, Mattheus Kieft Periqeux en Wout van de Hoek Cahors, Periqeux, St. Vincent en Brive.

Laat een reactie achter